آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها127
تعداد مقالات1,305
تعداد مشاهده مقاله1,692,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,391,847
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 6(1), 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
بهزاد دهقانی; مرضیه قنبری جهرمی; سکینه سعیدی‌سار. "تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’". پژوهش های میوه کاری, 6, 1, 1400, 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. (1400). 'تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’', پژوهش های میوه کاری, 6(1), pp. 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092
دهقانی, بهزاد, قنبری جهرمی, مرضیه, سعیدی‌سار, سکینه. تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’. پژوهش های میوه کاری, 1400; 6(1): 129-147. doi: 10.30466/rip.2021.121092


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب