آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها128
تعداد مقالات1,321
تعداد مشاهده مقاله1,694,347
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,392,729
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 2(2), 96-108.
هادی محمودی; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری; علیرضا قنبری. "بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد". پژوهش های میوه کاری, 2, 2, 1396, 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. (1396). 'بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد', پژوهش های میوه کاری, 2(2), pp. 96-108.
محمودی, هادی, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, قنبری, علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(2): 96-108.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب