آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها178
تعداد مقالات1,729
تعداد مشاهده مقاله2,968,476
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,417,181

1.

ارزیابی اثرات کاربرد گوگرد معدنی بر عملکرد و ویژگی‌های کمی میوه خرما رقم برحی در استان خوزستان

محمدرضا پورقیومی؛ حجت دیالمی؛ رحمان یوسفی؛ احمد مستعان

2.

بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگی‌های میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.)

ساره خاکی هندیجانی؛ رسول اعتمادی پور؛ سعید عشقی

3.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، حسی و ترکیبات زیست‌فعال میوه ارقام جدید پرتقال روی پایه کاریزوسیترنج

جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ نگین اخلاقی امیری

4.

مروری بر جنبه‌های مختلف عارضه خشکیدگی خوشه خرما (Phoenix dactylifera L.) در ایران و استراتژی‌های کنترل آن

بهاره دامنکشان؛ بهمن پناهی

5.

پیش‌بینی بلوغ برداشت در ارقام گلابی آسیایی و اروپایی به روشهای مختلف آماری

زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی؛ نیما احمدی؛ مهدی عیاری؛ حمید عبداللهی

6.

بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا

ساره خاکی هندیجانی؛ رسول اعتمادی پور؛ سعید عشقی

7.

بررسی کاربرد پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر خصوصیات کمی و کیفی سیب روی پایه‌های مختلف

مهدی نصیرپور؛ غلامحسین داوری نژاد؛ بهرام عابدی؛ امیر فتوت

8.

ارزیابی تنوع و کارآیی جذب عناصر پرمصرف و ریز مغذی در برخی ارقام انگور(Vitis vinifera L.)

رسول مولایی؛ امراله نبی گل؛ مهدی طاهری

9.

اثر کاربرد پس ‌از برداشت اسید کلروژنیک‌ بر ویژگی‌های فیزیکو‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb).

بهناز سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا مهدوی نیا؛ فهیمه نصر

10.

اثر پوترسین و تیمار آب گرم بر عمر پس از برداشت و برخی شاخص‌های کیفی توت‌فرنگی رقم پاروس

عاطفه میرانی؛ محمود اثنی عشری؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ معصومه عامریان

11.

تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک‌ بر شاخص‌های فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو

محی الدین پیر خضری؛ امیر عباس تقی زاده

12.

بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو

رضا رضایی