آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,499
تعداد مشاهده مقاله2,314,687
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,937,100

1.

اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"

صفحه 1-14
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی‌لو؛ غلامرضا دهقان

2.

تأثیر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور

صفحه 15-29
سمیه نظام‌دوست؛ علیرضا فرخزاد؛ میرحسن رسولی‌صدقیانی

3.

اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

صفحه 30-42
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی

4.

تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L)

صفحه 43-55
حلیمه شمس الدینی؛ مسعود خضری؛ زهرا پاک کیش

5.

اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L)

صفحه 56-69
موسی رسولی

6.

اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز"

صفحه 70-88
تیمور جوادی؛ مرجان جعفری