آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,917
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,895,971
جهانی, رحیمه, حسنی, عباس, صمدی, عباس. (1396). تأثیر محلولپاشی اوره، اسید آسپارتیک و اسید گلوتامیک بر ویژگیهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه آگاستاکه (Agastache foeniculum). پژوهش های میوه کاری, 5(2), 95-107.
رحیمه جهانی; عباس حسنی; عباس صمدی. "تأثیر محلولپاشی اوره، اسید آسپارتیک و اسید گلوتامیک بر ویژگیهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه آگاستاکه (Agastache foeniculum)". پژوهش های میوه کاری, 5, 2, 1396, 95-107.
جهانی, رحیمه, حسنی, عباس, صمدی, عباس. (1396). 'تأثیر محلولپاشی اوره، اسید آسپارتیک و اسید گلوتامیک بر ویژگیهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه آگاستاکه (Agastache foeniculum)', پژوهش های میوه کاری, 5(2), pp. 95-107.
جهانی, رحیمه, حسنی, عباس, صمدی, عباس. تأثیر محلولپاشی اوره، اسید آسپارتیک و اسید گلوتامیک بر ویژگیهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه آگاستاکه (Agastache foeniculum). پژوهش های میوه کاری, 1396; 5(2): 95-107.