| تعداد نشریات | 14 |
| تعداد شمارهها | 174 |
| تعداد مقالات | 1,698 |
| تعداد مشاهده مقاله | 2,881,188 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,348,400 |
پیشبینی برخی خصوصیات خشک کردن پسته، آلبالو و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی | ||
| علوم مکانیک در ماشین های کشاورزی | ||
| مقاله 6، دوره 3، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 62-79 اصل مقاله (1.77 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| محمد کاوه* 1؛ رضا امیری چایجان2 | ||
| 1دانش آموختهی کارشناسی ارشد، دانشگاه بوعلی سینا، همدان | ||
| 2دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه بوعلی سینا، همدان | ||
| چکیده | ||
| هدف از این تحقیق تخمین مقادیر ضریب نفوذ مؤثر رطوبت، انرژی مصرفی ویژه، آهنگ خشک کردن و نسبت رطوبت در فرایند خشک کردن سه محصول پسته، آلبالو و بنه با خشککن مادون قرمز- جابجایی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی می باشد. به منظور پیشبینی این پارامترها از پنج عامل مؤثر نوع محصول، سرعت هوای ورودی، دمای هوای ورودی، توان تابش مادون قرمز و زمان خشک کردن استفاده گردید. از شبکهها و الگوریتمهای متعددی برای آموزش الگوهای موجود و ارزیابی شبکه استفاده شد. نتایج بررسیها نشان داد که شبکه پس انتشار پیشخور با توپولوژی 2-6-6-4 و تابع آستانه TAN-PUR-TAN و الگوریتم آموزش لونبرگ- مارکوارت قادر است ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و انرژی مصرفی ویژه را به ترتیب با ضریب تبیین 9946/0 و 9812/0 و خطای میانگین مربعات 00022/0 در شرایط مختلف خشک کردن پیشبینی نماید. همچنین بیشترین ضریب تبیین برای پیشبینی آهنگ خشک کردن و نسبت رطوبت با شبکه پس انتشار پیشرو با توپولوژی 2-15-20-5 و تابع آستانه TAN-TAN-TAN و الگوریتم آموزش تنظیم بیزی به ترتیب 9806/0 و 9995/0 به دست آمد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| : خشککن مادون قرمز- جابجایی؛ ضریب نفوذ مؤثر رطوبت؛ انرژی مصرفی ویژه؛ آهنگ خشک کردن؛ شبکههای عصبی مصنوعی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,067 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 920 |
||