تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 144 |
تعداد مقالات | 1,439 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,143,205 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,788,040 |
مطالعه تاثیر پارامترهای توان، حجم و شوری بر گرمایش آبشور در یک سامانه آب شیرین کن مایکروویو | ||
علوم مکانیک در ماشین های کشاورزی | ||
مقاله 8، دوره 1، شماره 2، بهمن 1392، صفحه 99-107 اصل مقاله (2.3 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حمید خفاجه1؛ احمد بناکار* 2؛ محمدهادی خوش تقاضا3 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس | ||
2استادیار گروه مهندسی ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس | ||
3دانشیار گروه مهندسی ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس | ||
چکیده | ||
افزایش روز افزون کاربردهای امواج مایکروویو سبب شده است مطالعات زیادی درمورد اثرات این امواج بر گرمایش و پیشگرمایش انجام گیرد. از امواج مایکروویو میتوان جهت پیش گرمایش و گرمایش آب برای آب شیرینکنها استفاده کرد. در این بررسی، به منظور طراحی سامانه پیش گرمایش مایکروویو در آب شیرینکن خورشیدی، بررسی تاثیر امواج مایکروویو و تاثیر چهار سطح شوری (0، 1000، 10000 و ppm 30000)، سه حجم (100، 300 و 500 میلی لیتر) و سه توان (200، 600 و 1000 وات) بر زمان گرم کردن درسه تکرار از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس نشان میدهد اثر فاکتورهای توان، حجم و شوری و همچنین تمامی اثرات متقابل در سطح 1% معنادار شده است. با افزایش توان سرعت گرم شدن بیشتر افزایش یافت، برای مرحله نهایی ساخت بهتر است از توان بیشینه برای مایکروویو استفاده شود. همچنین با افزایش شوری به بالاتر از ppm 10000 سرعت گرم شدن کاهش مییابد که نشان میدهد این سامانه برای آبهای لب شور مناسبتر است. | ||
کلیدواژهها | ||
آب شور؛ آب شیرینکن؛ گرم کن مایکروویو | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 918 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 568 |