| تعداد نشریات | 14 |
| تعداد شمارهها | 175 |
| تعداد مقالات | 1,703 |
| تعداد مشاهده مقاله | 2,938,891 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,388,816 |
بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو | ||
| علوم مکانیک در ماشین های کشاورزی | ||
| مقاله 2، دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 9-26 اصل مقاله (1.87 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| امین حاضر وظیفه1؛ علی محمد نیکبخت* 2؛ پرویز احمدی مقدم2 | ||
| 1دانشجوی دکترای مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه ارومیه | ||
| 2استادیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه ارومیه | ||
| چکیده | ||
| اهمیت بسیار زیاد سیب در ایران، ارزش افزوده قابل توجه آن پس از فرآوری و از طرفی بروز مشکلات تأمین انرژی جهت خشک کردن این محصول ارزشمند، باعث شده است تا در طی سالهای اخیر روشهای متعددی برای کاهش زمان و انرژی مصرفی در زمینه فرآوری سیب پیشنهاد گردد. در این تحقیق مطالعه و بهینه سازی مصرف انرژی دریک خشککن ترکیبی مایکروویو-جریان هوایگرم انجام شد. در این خشککن برای تولید امواج مایکروویو از یک لامپ مگنترون با توان نامیkW3/1 و فرکانسGHz45/2 استفاده گردید. به منظور تولید جریان هوای گرماز 6 گرمکنW 700به همراه دمندهای با دور 1750 دور بر دقیقه استفاده شد.ارزیابی سیستم خشککردن برشهای سیب با معیارهایزمان و میزان کل انرژی مصرفی در طول فرآیند خشکشدن در مقابل تغییرات توان مایکروویو (W500، W 1000،W1500 وW2000)، دمای هوا (oC40، oC50، oC60 و oC70) و سرعت هوای ورودی (m s-15/0،m s-1 1،m s-1 5/1 و m s-12) در سه روش خشک کردن جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیب مایکروویو-جریان هوای گرم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین زمان انجام فرآیند در روش جریان هوای گرم با دمای هوایoC40 و سرعت هوایm s-15/0 بوده و کمترین زمان صرف شده نیز در روش ترکیبی با توان مایکروویو W2000، دمای هوایoC 70و سرعت هوایm s-1 2 مشاهده میشود. همچنین بیشترین میزان مصرف انرژی در روش جریان هوای گرم با دمای هوایoC40 و سرعت هوایm s-12 و کمترین میزان مصرف انرژی در روش مایکروویو با توان W2000 رخ داد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| خشک کردن؛ سیب؛ مایکروویو؛ مصرف انرژی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,012 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 811 |
||