آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها180
تعداد مقالات1,750
تعداد مشاهده مقاله2,983,971
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,431,909
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش های میوه کاری, 1(1), 18-27.
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1393, 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). 'تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش های میوه کاری, 1393; 1(1): 18-27.