آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,491
تعداد مشاهده مقاله2,263,929
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,895,988
ناظری, مسعود, ملائی, نسرین, جلال طباطبایی, سید. (1399). تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه. پژوهش های میوه کاری, 5(2), 1-10.
مسعود ناظری; نسرین ملائی; سید جلال طباطبایی. "تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه". پژوهش های میوه کاری, 5, 2, 1399, 1-10.
ناظری, مسعود, ملائی, نسرین, جلال طباطبایی, سید. (1399). 'تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه', پژوهش های میوه کاری, 5(2), pp. 1-10.
ناظری, مسعود, ملائی, نسرین, جلال طباطبایی, سید. تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه. پژوهش های میوه کاری, 1399; 5(2): 1-10.