آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,513
تعداد مشاهده مقاله2,342,591
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,972,040
شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. (1398). تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیوم برترکیب شیمیایی و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور. پژوهش های میوه کاری, 7(2), 29-43.
سیمین شهوری; ابراهیم سپهر; امیر رحیمی. "تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیوم برترکیب شیمیایی و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور". پژوهش های میوه کاری, 7, 2, 1398, 29-43.
شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. (1398). 'تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیوم برترکیب شیمیایی و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور', پژوهش های میوه کاری, 7(2), pp. 29-43.
شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیوم برترکیب شیمیایی و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور. پژوهش های میوه کاری, 1398; 7(2): 29-43.