آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها150
تعداد مقالات1,499
تعداد مشاهده مقاله2,321,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,946,018
خدامرادی, پیام, امیری, جعفر, دولتی, بهنام. (1396). تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری. پژوهش های میوه کاری, 2(2), 109-135.
پیام خدامرادی; جعفر امیری; بهنام دولتی. "تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری". پژوهش های میوه کاری, 2, 2, 1396, 109-135.
خدامرادی, پیام, امیری, جعفر, دولتی, بهنام. (1396). 'تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری', پژوهش های میوه کاری, 2(2), pp. 109-135.
خدامرادی, پیام, امیری, جعفر, دولتی, بهنام. تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری. پژوهش های میوه کاری, 1396; 2(2): 109-135.