تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 149 |
تعداد مقالات | 1,479 |
تعداد مشاهده مقاله | 2,257,476 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,887,834 |
1. | ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) | |
دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 119-131 | ||
ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژادگیگلو | ||
2. | بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت | |
دوره 8، شماره 1، شهریور 1402 | ||
شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی؛ یوبرت قوستا | ||
3. | تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین | |
دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 1-12 | ||
سهیلا محمدرضاخانی؛ جعفر حاجی لو؛ فرخنده رضانژاد | ||