آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها157
تعداد مقالات1,577
تعداد مشاهده مقاله2,501,366
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,092,370

1.

اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 12-21
ژیلا رئیسی؛ زهرا پاک کیش

2.

بررسی اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر انبارمانی خرمای خاصویی

دوره 8، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 191-204
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

3.

بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی؛ یوبرت قوستا

4.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 1-14
سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهی‌پور

5.

تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 15-30
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی