آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها144
تعداد مقالات1,440
تعداد مشاهده مقاله2,165,601
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,799,695

1.

اثر پرایمینگ بذری بر صفات آنزیماتیکی و مورفولوژیکی گندم (Triticum aestivum L.) در شرایط کمبود آب

دوره 3، شماره 2، بهمن 1394، صفحه 1-15
فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ عبدالله جوانمرد

2.

اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402
سعید بهرامی؛ شکراله حاجی وند؛ سارا سعادتمند؛ مجتبی فتحی

3.

تأثیر اسید سالیسیلیک جدا‌شده از سه گونه بید Salix sp. در اختلاط با باکتری ‌Bacillus thuringiensis B. روی لاروهای سن سوم و چهارم پروانه Tortrix viridana L.

دوره 10، شماره 3، آذر 1403، صفحه 395-409
سمانه اکبری؛ شهرام آرمیده

4.

تأثیر اسید سالیسیلیک و کلسیم بر مقاومت به سرمازدگی دانهال‌های پسته رقم کله‌قوچی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 47-61
وحید مظفری؛ فاطمه یزدان پناه

5.

تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 15-30
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی

6.

تأثیر محلول پاشی اسید سالسیلیک و اکسین بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی سه رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)

دوره 2، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 64-76
رامین حمیدی؛ محمد صدقی؛ داریوش تقوی؛ امید سفالیان