آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها67
تعداد مقالات592
تعداد مشاهده مقاله449,518
تعداد دریافت فایل اصل مقاله343,304
دوره و شماره: دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 1-88  XML

1

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه

صفحه 1-14
سمیه رستگار؛ حمیده غلامشاهی‌پور

2

تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.)

صفحه 15-30
رامین حاجی تقی لو؛ رسول جلیلی مرندی؛ محمدرضا اصغری؛ سیاوش همتی

3

اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.)

صفحه 31-44
مریم بروجردنیا

4

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

5

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

6

اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم

صفحه 75-88
صابر صادق پور؛ لطفعلی ناصری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.