آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها74
تعداد مقالات690
تعداد مشاهده مقاله480,398
تعداد دریافت فایل اصل مقاله493,312
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1(1), 1-14.
شاهرخ پیری; جعفر حاجی‌لو; غلامرضا دهقان. "اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1395, 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). 'اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1395; 1(1): 1-14.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.