آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها84
تعداد مقالات823
تعداد مشاهده مقاله555,961
تعداد دریافت فایل اصل مقاله569,242
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1(1), 1-14.
شاهرخ پیری; جعفر حاجی‌لو; غلامرضا دهقان. "اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1395, 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). 'اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1395; 1(1): 1-14.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.