آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها173
تعداد مقالات1,695
تعداد مشاهده مقاله2,838,058
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,308,506
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1(1), 1-14.
شاهرخ پیری; جعفر حاجی‌لو; غلامرضا دهقان. "اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"". پژوهش های میوه کاری, 1, 1, 1395, 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. (1395). 'اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"', پژوهش های میوه کاری, 1(1), pp. 1-14.
پیری, شاهرخ, حاجی‌لو, جعفر, دهقان, غلامرضا. اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا". پژوهش های میوه کاری, 1395; 1(1): 1-14.