آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,371
تعداد مشاهده مقاله1,863,029
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,556,183
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1(2), 65-78.
عیسی حزباوی; محمدهادی خوش تقاضا; احمد مستعان; احمد بناکار. "اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران". پژوهش های میوه کاری, 1, 2, 1392, 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. (1392). 'اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران', پژوهش های میوه کاری, 1(2), pp. 65-78.
حزباوی, عیسی, خوش تقاضا, محمدهادی, مستعان, احمد, بناکار, احمد. اثر نوع محلول شستشو و دمای خشک کردن بر خواص کیفی- چشایی خرمای رقم استعمران. پژوهش های میوه کاری, 1392; 1(2): 65-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب