آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها46
تعداد مقالات404
تعداد مشاهده مقاله95,762
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,624
. (1394). تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. پژوهش در میوه کاری, 2(1), 9-20.
. "تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی". پژوهش در میوه کاری, 2, 1, 1394, 9-20.
. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی', پژوهش در میوه کاری, 2(1), pp. 9-20.
. تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. پژوهش در میوه کاری, 1394; 2(1): 9-20.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.