آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها33
تعداد مقالات238
تعداد مشاهده مقاله73,039
تعداد دریافت فایل اصل مقاله58,559
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1393). تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. پژوهش در میوه کاری, 1(1), 38-47.
توحید بومی; محسن دانشیار. "تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی". پژوهش در میوه کاری, 1, 1, 1393, 38-47.
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1393). 'تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی', پژوهش در میوه کاری, 1(1), pp. 38-47.
بومی, توحید, دانشیار, محسن. تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. پژوهش در میوه کاری, 1393; 1(1): 38-47.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.