آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها46
تعداد مقالات404
تعداد مشاهده مقاله96,303
تعداد دریافت فایل اصل مقاله81,166
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش در میوه کاری, 1(1), 18-27.
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی". پژوهش در میوه کاری, 1, 1, 1393, 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1393). 'تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی', پژوهش در میوه کاری, 1(1), pp. 18-27.
بهشتی مقدم, سارا, انصاری, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی. پژوهش در میوه کاری, 1393; 1(1): 18-27.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.