آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها178
تعداد مقالات1,729
تعداد مشاهده مقاله2,968,409
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,417,132
سلیمانی, بهناز, ربیعی, ولی, رضوی, فرهنگ, مهدوی نیا, غلامرضا, نصر, فهیمه. (1404). اثر کاربرد پس ‌از برداشت اسید کلروژنیک‌ بر ویژگی‌های فیزیکو‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb).. پژوهش های میوه کاری, 10(1), -. doi: 10.30466/rip.2024.55317.1320
بهناز سلیمانی; ولی ربیعی; فرهنگ رضوی; غلامرضا مهدوی نیا; فهیمه نصر. "اثر کاربرد پس ‌از برداشت اسید کلروژنیک‌ بر ویژگی‌های فیزیکو‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb).". پژوهش های میوه کاری, 10, 1, 1404, -. doi: 10.30466/rip.2024.55317.1320
سلیمانی, بهناز, ربیعی, ولی, رضوی, فرهنگ, مهدوی نیا, غلامرضا, نصر, فهیمه. (1404). 'اثر کاربرد پس ‌از برداشت اسید کلروژنیک‌ بر ویژگی‌های فیزیکو‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb).', پژوهش های میوه کاری, 10(1), pp. -. doi: 10.30466/rip.2024.55317.1320
سلیمانی, بهناز, ربیعی, ولی, رضوی, فرهنگ, مهدوی نیا, غلامرضا, نصر, فهیمه. اثر کاربرد پس ‌از برداشت اسید کلروژنیک‌ بر ویژگی‌های فیزیکو‌‌‌شیمیایی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb).. پژوهش های میوه کاری, 1404; 10(1): -. doi: 10.30466/rip.2024.55317.1320