آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها174
تعداد مقالات1,701
تعداد مشاهده مقاله2,890,237
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,357,109
Rezaei, Fatemeh, Alizadeh, Omar. (1404). Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation. پژوهش های میوه کاری, (), -. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Fatemeh Rezaei; Omar Alizadeh. "Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation". پژوهش های میوه کاری, , , 1404, -. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Rezaei, Fatemeh, Alizadeh, Omar. (1404). 'Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation', پژوهش های میوه کاری, (), pp. -. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Rezaei, Fatemeh, Alizadeh, Omar. Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation. پژوهش های میوه کاری, 1404; (): -. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017