آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها182
تعداد مقالات1,771
تعداد مشاهده مقاله3,035,578
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,465,290
Alizadeh, Omar, Rezaei, Fatemeh. (1404). Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation. پژوهش های میوه کاری, 1(3), 173-180. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Omar Alizadeh; Fatemeh Rezaei. "Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation". پژوهش های میوه کاری, 1, 3, 1404, 173-180. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Alizadeh, Omar, Rezaei, Fatemeh. (1404). 'Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation', پژوهش های میوه کاری, 1(3), pp. 173-180. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017
Alizadeh, Omar, Rezaei, Fatemeh. Natural preservation of butter using whey protein hydrolysates: Antioxidant, antimicrobial, and sensory evaluation. پژوهش های میوه کاری, 1404; 1(3): 173-180. doi: 10.30466/fsp.2025.56544.1017