آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها182
تعداد مقالات1,768
تعداد مشاهده مقاله3,033,248
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,464,113
Shiravani, Zolaykha. (1404). Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review. پژوهش های میوه کاری, 1(3), 147-158. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Zolaykha Shiravani. "Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review". پژوهش های میوه کاری, 1, 3, 1404, 147-158. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Shiravani, Zolaykha. (1404). 'Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review', پژوهش های میوه کاری, 1(3), pp. 147-158. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Shiravani, Zolaykha. Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review. پژوهش های میوه کاری, 1404; 1(3): 147-158. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019