آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها174
تعداد مقالات1,700
تعداد مشاهده مقاله2,884,694
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,351,903
Shiravani, Zolaykha. (1404). Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review. پژوهش های میوه کاری, (), -. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Zolaykha Shiravani. "Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review". پژوهش های میوه کاری, , , 1404, -. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Shiravani, Zolaykha. (1404). 'Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review', پژوهش های میوه کاری, (), pp. -. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019
Shiravani, Zolaykha. Natural alternatives and innovative approaches to reduce nitrite level in processed meat: A review. پژوهش های میوه کاری, 1404; (): -. doi: 10.30466/fsp.2025.56688.1019