آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها180
تعداد مقالات1,748
تعداد مشاهده مقاله2,973,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,421,440
کاظم عبود الخفاجی, علی, علیرضالو, ابوالفضل, رضاپور فرد, جواد, حسنعلی زاده, معصومه. (1404). بهبود ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه فرنگی با کودآبیاری عنصر نیکل و محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی. پژوهش های میوه کاری, 13(2), 38-55. doi: 10.30466/asr.2025.55762.1864
علی کاظم عبود الخفاجی; ابوالفضل علیرضالو; جواد رضاپور فرد; معصومه حسنعلی زاده. "بهبود ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه فرنگی با کودآبیاری عنصر نیکل و محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی". پژوهش های میوه کاری, 13, 2, 1404, 38-55. doi: 10.30466/asr.2025.55762.1864
کاظم عبود الخفاجی, علی, علیرضالو, ابوالفضل, رضاپور فرد, جواد, حسنعلی زاده, معصومه. (1404). 'بهبود ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه فرنگی با کودآبیاری عنصر نیکل و محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی', پژوهش های میوه کاری, 13(2), pp. 38-55. doi: 10.30466/asr.2025.55762.1864
کاظم عبود الخفاجی, علی, علیرضالو, ابوالفضل, رضاپور فرد, جواد, حسنعلی زاده, معصومه. بهبود ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه فرنگی با کودآبیاری عنصر نیکل و محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی. پژوهش های میوه کاری, 1404; 13(2): 38-55. doi: 10.30466/asr.2025.55762.1864