آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها167
تعداد مقالات1,633
تعداد مشاهده مقاله2,658,801
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,172,832
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. (1404). Bacterial nanocellulose in cheese technology: applications, advantages, and future directions. پژوهش های میوه کاری, (), -. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Seyedeh Sahar Mirmoeini; Mehran Moradi. "Bacterial nanocellulose in cheese technology: applications, advantages, and future directions". پژوهش های میوه کاری, , , 1404, -. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. (1404). 'Bacterial nanocellulose in cheese technology: applications, advantages, and future directions', پژوهش های میوه کاری, (), pp. -. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. Bacterial nanocellulose in cheese technology: applications, advantages, and future directions. پژوهش های میوه کاری, 1404; (): -. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008