آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها170
تعداد مقالات1,662
تعداد مشاهده مقاله2,732,035
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,212,253
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. (1404). Bacterial nanocellulose in cheese technology: Applications, advantages, and future directions. پژوهش های میوه کاری, 1(2), 77-87. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Seyedeh Sahar Mirmoeini; Mehran Moradi. "Bacterial nanocellulose in cheese technology: Applications, advantages, and future directions". پژوهش های میوه کاری, 1, 2, 1404, 77-87. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. (1404). 'Bacterial nanocellulose in cheese technology: Applications, advantages, and future directions', پژوهش های میوه کاری, 1(2), pp. 77-87. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008
Mirmoeini, Seyedeh Sahar, Moradi, Mehran. Bacterial nanocellulose in cheese technology: Applications, advantages, and future directions. پژوهش های میوه کاری, 1404; 1(2): 77-87. doi: 10.30466/fsp.2025.56326.1008