آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها166
تعداد مقالات1,625
تعداد مشاهده مقاله2,638,518
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,163,825
آقاجانی سنگتراشانی, فواد, اسدی قارنه, حسینعلی, ایمانی, علی. (1403). ارزیابی درصد و محتوای اسیدهای چرب در برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام( Prunus dulcis Mill.). پژوهش های میوه کاری, 9(2), -. doi: 10.30466/rip.2023.54702.1280
فواد آقاجانی سنگتراشانی; حسینعلی اسدی قارنه; علی ایمانی. "ارزیابی درصد و محتوای اسیدهای چرب در برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام( Prunus dulcis Mill.)". پژوهش های میوه کاری, 9, 2, 1403, -. doi: 10.30466/rip.2023.54702.1280
آقاجانی سنگتراشانی, فواد, اسدی قارنه, حسینعلی, ایمانی, علی. (1403). 'ارزیابی درصد و محتوای اسیدهای چرب در برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام( Prunus dulcis Mill.)', پژوهش های میوه کاری, 9(2), pp. -. doi: 10.30466/rip.2023.54702.1280
آقاجانی سنگتراشانی, فواد, اسدی قارنه, حسینعلی, ایمانی, علی. ارزیابی درصد و محتوای اسیدهای چرب در برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام( Prunus dulcis Mill.). پژوهش های میوه کاری, 1403; 9(2): -. doi: 10.30466/rip.2023.54702.1280