آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها169
تعداد مقالات1,655
تعداد مشاهده مقاله2,696,809
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,195,773
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. (1403). تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست. پژوهش های میوه کاری, 12(3), 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
عادل ریحانی تبار; کمال خلخال; مریم راجی. "تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست". پژوهش های میوه کاری, 12, 3, 1403, 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. (1403). 'تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست', پژوهش های میوه کاری, 12(3), pp. 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559
ریحانی تبار, عادل, خلخال, کمال, راجی, مریم. تأثیر افزودنی‌های مختلف در فرایند کمپوست‌شدن ترکیبات آلی بر خصوصیات زیستی و هوموسی‌شدن کمپوست. پژوهش های میوه کاری, 1403; 12(3): 1-15. doi: 10.30466/asr.2024.121559