آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها84
تعداد مقالات823
تعداد مشاهده مقاله555,961
تعداد دریافت فایل اصل مقاله569,242
مرادی نژاد, فرید, کاظمی, علی, خیاط, مهدی, فرهنگ‌فر, همایون. (1398). تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری, 4(1), 60-69.
فرید مرادی نژاد; علی کاظمی; مهدی خیاط; همایون فرهنگ‌فر. "تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب". پژوهش های میوه کاری, 4, 1, 1398, 60-69.
مرادی نژاد, فرید, کاظمی, علی, خیاط, مهدی, فرهنگ‌فر, همایون. (1398). 'تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب', پژوهش های میوه کاری, 4(1), pp. 60-69.
مرادی نژاد, فرید, کاظمی, علی, خیاط, مهدی, فرهنگ‌فر, همایون. تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری, 1398; 4(1): 60-69.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.