آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها81
تعداد مقالات787
تعداد مشاهده مقاله543,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله555,148
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 3(2), 79-93.
یونس نعمتی‌میرک; اورنگ خادمی; ایمان روح‌اللهی; عبدالامیر بستانی; ناصر کریمی. "مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"". پژوهش های میوه کاری, 3, 2, 1397, 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. (1397). 'مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"', پژوهش های میوه کاری, 3(2), pp. 79-93.
نعمتی‌میرک, یونس, خادمی, اورنگ, روح‌اللهی, ایمان, بستانی, عبدالامیر, کریمی, ناصر. مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا". پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(2): 79-93.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.