آمار

تعداد نشریات14
تعداد شماره‌ها173
تعداد مقالات1,695
تعداد مشاهده مقاله2,849,800
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,319,687
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 3(1), 43-56.
کاظم علیرضالو; روح اله توکلیان; پریناز جعفرپور. "تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا". پژوهش های میوه کاری, 3, 1, 1397, 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا', پژوهش های میوه کاری, 3(1), pp. 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(1): 43-56.