آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها71
تعداد مقالات630
تعداد مشاهده مقاله465,591
تعداد دریافت فایل اصل مقاله464,334
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 3(1), 43-56.
کاظم علیرضالو; روح اله توکلیان; پریناز جعفرپور. "تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا". پژوهش های میوه کاری, 3, 1, 1397, 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. (1397). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا', پژوهش های میوه کاری, 3(1), pp. 43-56.
علیرضالو, کاظم, توکلیان, روح اله, جعفرپور, پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری, 1397; 3(1): 43-56.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.