آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها70
تعداد مقالات618
تعداد مشاهده مقاله457,426
تعداد دریافت فایل اصل مقاله391,237
مرادی, سعیده, گلچین, احمد, سپهر, ابراهیم, وفایی, مصیب. (1397). تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه. پژوهش های میوه کاری, 6(4), 97-108.
سعیده مرادی; احمد گلچین; ابراهیم سپهر; مصیب وفایی. "تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه". پژوهش های میوه کاری, 6, 4, 1397, 97-108.
مرادی, سعیده, گلچین, احمد, سپهر, ابراهیم, وفایی, مصیب. (1397). 'تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه', پژوهش های میوه کاری, 6(4), pp. 97-108.
مرادی, سعیده, گلچین, احمد, سپهر, ابراهیم, وفایی, مصیب. تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه. پژوهش های میوه کاری, 1397; 6(4): 97-108.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.