تعداد نشریات | 9 |
تعداد شمارهها | 92 |
تعداد مقالات | 926 |
تعداد مشاهده مقاله | 628,191 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 630,272 |
1. | اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk | |
دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1399 | ||
حسین میغانی؛ ابوذر هاشمپور | ||
2. | اثر اسید هیومیک، ورمیکمپوست و محلولپاشی روی بر برخی ویژگیهای کمّی و کیفی انار رقم خزر بردسکن | |
دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 53-69 | ||
رضا پوزشی؛ رضا خراسانی؛ غلامحسین حق نیا؛ حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا آستارائی | ||
3. | اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه | |
دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 83-94 | ||
ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظریدلجو | ||
4. | ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور | |
دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 45-60 | ||
فاطمه پیله؛ راحله قاسمزاده | ||
5. | ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) | |
دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1399 | ||
ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژادگیگلو | ||
6. | بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد | |
دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108 | ||
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری | ||
7. | تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد | |
دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 95-105 | ||
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی | ||
8. | تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب | |
دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 60-69 | ||
فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگفر | ||