آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها92
تعداد مقالات926
تعداد مشاهده مقاله628,191
تعداد دریافت فایل اصل مقاله630,272

1.

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1399
حسین میغانی؛ ابوذر هاشم‌پور

2.

اثر اسید هیومیک، ورمی‌کمپوست و محلول‌پاشی روی بر برخی ویژگی‌های کمّی و کیفی انار رقم خزر بردسکن

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 53-69
رضا پوزشی؛ رضا خراسانی؛ غلامحسین حق نیا؛ حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا آستارائی

3.

اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 83-94
ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو

4.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

5.

ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان)

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1399
ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژاد‌گیگلو

6.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

7.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

8.

تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 60-69
فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگ‌فر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.