آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها136
تعداد مقالات1,368
تعداد مشاهده مقاله1,835,581
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,517,077

1.

ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 29-42
اعظم سیدی؛ صدیقه افشاری‌پور

2.

ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 45-60
فاطمه پیله؛ راحله قاسم‌زاده

3.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

4.

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

دوره 2، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 61-74
موسی رسولی؛ پروانه روستایی؛ آرش بابایی

5.

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 95-105
سمیه پیرمحمدی طلاتپه؛ محمدرضا اصغری؛ محمد فتاحی

6.

تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 133-144
محمد معروف لاکدشتی؛ اسماعیل سیفی؛ حسین صادقی

7.

تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 1-11
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

8.

تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک

دوره 7، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 33-46
سودا مجرب؛ علیرضا فرخزاد؛ ابولفضل علیرضالو

9.

تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402
رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور

10.

تعیین برخی خواص شیمیایی میوه کیوی با استفاده از روش غیرمخرب فراصوت

دوره 3، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 92-100
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب