آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها72
تعداد مقالات656
تعداد مشاهده مقاله470,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله484,242
کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تعداد مقالات: 8

1

اثر دمای پیرولیز بر ویژگی‌های شیمیایی بیوچار حاصل از باگاس نیشکر و بقایای پسته

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 1-13
زهرا خان محمدی؛ مجید افیونی؛ محمدرضا مصدقی

2

اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.)

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 31-44
مریم بروجردنیا

3

اثر کودهای زیستی و آلی بر غلظت عناصر غذایی و برخی شاخص‌های رشدی گوجه‌فرنگی

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1393، صفحه 105-118
علی اشرف سلطانی طولارود؛ رسول ضیاتبار؛ بهروز اسماعیل پور؛ پیمان عباس زاده دهجی؛ کاظم خاوازی

4

اثر مایه‌زنی توأم باکتریPseudomonas fluorescens و قارچ Glomus intraradices بر جذب عناصر غذایی در گیاه گوجه‌فرنگی تحت سطوح مختلف شوری

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 45-60
مینا حکیمی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

5

اثر محلول پاشی کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسیمی بر عملکرد دانه و کارایی جذب و انتقال عناصر ماکرو در برنج هیبرید (Oryza sativa)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 64-75
محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی

6

تاثیر جدایه‌های محرک رشد گیاهی و مقاوم به آرسنیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه پونه در یک خاک آلوده به آرسنیک

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 14-25
علی اشرف سلطانی طولارود؛ لیلا حیدرپور؛ اسماعیل گلی کلانپا

7

تاثیر سطوح مختلف زئولیت غنی شده بر عملکرد ماده خشک، اجزای عملکرد و جذب برخی عناصر غذایی (فسفر، پتاسیم، روی و مس) در دو رقم ذرت سینگل کراس(704 و 260)

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 61-74
بابک متشرع زاده؛ حمایت عسگری لجایر

8

تأثیر شوری و تلقیح میکروبی بر عملکرد و شاخص‌های کارآیی فسفر در گیاه ذرت

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 148-165
محسن برین؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ ساناز اشرفی سعیدلو؛ فاطمه شکوری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.