آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها75
تعداد مقالات700
تعداد مشاهده مقاله486,096
تعداد دریافت فایل اصل مقاله500,002
کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 15

1

اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 30-42
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی

2

اثر محلول پاشی کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسیمی بر عملکرد دانه و کارایی جذب و انتقال عناصر ماکرو در برنج هیبرید (Oryza sativa)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 64-75
محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی

3

ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ‌های توتون تیپ ویرجینیا (Nicotiana tabacum L.)

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 1-10
سیدرضا علوی؛ رضا درویش‌زاده؛ مرداویچ شعاعی دیلمی؛ اشکان بصیرنیا؛ علیرضا پیرزاد

4

برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 53-62

5

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

6

بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 70-83
احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی

7

تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 74-86

8

تأثیر تاریخ و تراکم کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان پاییزه (Triticum aestivum L.) در منطقه شهرکرد

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 11-21
سیف‌اله فلاح؛ محمود رضا تدین

9

تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 72-85
مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی

10

تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، پاییز و زمستان 1397، صفحه 97-108
سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی

11

تاثیرگذاری منابع مختلف نیتروژن روی اجزاء عملکرد، عملکرد و زیست توده علف‌های هرز در دو رقم برنج (Oryza sativa L.)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 15-30
محمد رضوانی؛ سیف‌الله حلال‌خور؛ فائزه زعفریان؛ حسن نیکخواه کوچکسرایی

12

تأثیر محلول پاشی اسید سالسیلیک و اکسین بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی سه رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 64-76
رامین حمیدی؛ محمد صدقی؛ داریوش تقوی؛ امید سفالیان

13

تأثیر ورمی‌واش بر رشد اسفناج و غلظت کادمیم و عناصر کم مصرف توسط آن در یک خاک لومی آلوده شده به کادمیم

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 91-102
مریم قربانی؛ نجفعلی کریمیان

14

ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 73-84
ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی

15

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.