آمار

تعداد نشریات9
تعداد شماره‌ها92
تعداد مقالات911
تعداد مشاهده مقاله623,470
تعداد دریافت فایل اصل مقاله628,104

1.

اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 30-42
عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی

2.

اثر محلول پاشی کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسیمی بر عملکرد دانه و کارایی جذب و انتقال عناصر ماکرو در برنج هیبرید (Oryza sativa)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 64-75
محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی

3.

ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ‌های توتون تیپ ویرجینیا (Nicotiana tabacum L.)

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 1-10
سیدرضا علوی؛ رضا درویش‌زاده؛ مرداویچ شعاعی دیلمی؛ اشکان بصیرنیا؛ علیرضا پیرزاد

4.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش‌ انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-21
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی

5.

برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 53-62

6.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 96-108
هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری

7.

بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 70-83
احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی

8.

تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 74-86

9.

تأثیر تاریخ و تراکم کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان پاییزه (Triticum aestivum L.) در منطقه شهرکرد

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1392، صفحه 11-21
سیف‌اله فلاح؛ محمود رضا تدین

10.

تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 72-85
مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی

11.

تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، پاییز و زمستان 1397، صفحه 97-108
سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی

12.

تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 143-154
کیوان جهانشاهی انبوهی؛ حنیفه سیدحاجی‌زاده؛ آرش همتی؛ پیمان عباسی؛ سارا رضایی

13.

تاثیرگذاری منابع مختلف نیتروژن روی اجزاء عملکرد، عملکرد و زیست توده علف‌های هرز در دو رقم برنج (Oryza sativa L.)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 15-30
محمد رضوانی؛ سیف‌الله حلال‌خور؛ فائزه زعفریان؛ حسن نیکخواه کوچکسرایی

14.

تأثیر محلول پاشی اسید سالسیلیک و اکسین بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی سه رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 64-76
رامین حمیدی؛ محمد صدقی؛ داریوش تقوی؛ امید سفالیان

15.

تأثیر ورمی‌واش بر رشد اسفناج و غلظت کادمیم و عناصر کم مصرف توسط آن در یک خاک لومی آلوده شده به کادمیم

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 91-102
مریم قربانی؛ نجفعلی کریمیان

16.

ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 73-84
ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی

17.

مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 79-93
یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی

18.

مقایسه سطوح مختلف بیوچار و کود حیوانی بر عملکرد و اجزا عملکرد و کارایی مصرف آب گندم

دوره 8، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 160-171
سحر پلنگی؛ امید بهمنی؛ وحید اطلسی پاک



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.